Informació sobre la política de protecció de dades

Informació bàsica de protecció de dades
Responsable BBG Estructures, Recerca i Rehabilitació, S.L.P.
Finalitat Gestionar i respondre els missatges enviats a BBG Estructures, Recerca i Rehabilitació.
Legitimació Per tal de contactar amb nosaltres, és necessari acceptar aquesta política de protecció de dades.
Destinataris Les dades s'emmagatzemaran a BBG Estructures, Recerca i Rehabilitació, S.L.P. i no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.
Drets Accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació
-----
 

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

Identitat: BBG Estructures, Recerca i Rehabilitació, S.L.P.
Adreça postal: C/ Hercegovina, 25 Entl. 1a, 08006 Barcelona
Telèfon: (+34) 93 319 44 91
Correu electrònic: Clica aquí per veure el correu electrònic

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?

A BBG Estructures, Recerca i Rehabilitació, S.L.P. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar i respondre els missatges de contacte.

Quant de temps conservarem les vostres dades?

Les dades enviades a BBG Estructures, Recerca i Rehabilitació, S.L.P. s'emmagatzemaran durant el període necessari per administrar i respondre el missatge o fins que la persona interessada en sol·liciti la supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?

L'enviament d'un missatge de contacte requereix el consentiment exprés de la persona interessada per tal de poder emmagatzemar el seu nom, el seu correu electrònic i el contingut del missatge amb finalitats administratives i per tal de donar-li resposta.

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

Les dades enviades a BBG Estructures, Recerca i Rehabilitació, S.L.P. es comunicaran únicament a BBG Estructures, Recerca i Rehabilitació, S.L.P., amb finalitats administratives i per tal de donar-li resposta. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.

Quins són els vostres drets?

  • Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a BBG Estructures, Recerca i Rehabilitació, S.L.P., estem tractant dades personals que la concerneixen, o no
  • Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió, entre altres motius, quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir
  • En determinades circumstàncies previstes a l'article 18 RGPD, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest cas, únicament les conservarem per exercir o defensar reclamacions.
  • En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format estructurat d'ús comú i lectura mecànica i a transmetre'ls a un altre responsable.

Com podeu exercir els drets?

Mitjançant un escrit adreçat a BBG Estructures, Recerca i Rehabilitació, S.L.P., C/ Hercegovina, 25 Entl. 1a, 08006 Barcelona, o bé, a través del nostre correu electrònic (clica aquí per veure'l).

Quines vies de reclamació hi ha?

Si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat nacional de control dirigint-se a l’Agencia Española de Protección de Datos, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.