Notícies

 • 1r premi del concurs de reconversió de Can Garcini

  dimecres, 29 de desembre de 2021
  L'estudi Carles Enrich, amb la col·laboració de BBG Estructures, guanya el 1r premi al concurs de reconversió i ampliació de l'antiga masia de Can Garcini per allotjar un centre cultural per a la gent gran, al barri del Guinardó de Barcelona.
 • XXV Premios Asturias de Arquitectura

  divendres, 29 de octubre de 2021
  L'obra de Reparació i Consolidació del Paraigües octogonal de Ildefonso Sánchez del Río, amb direcció facultativa de Robert Brufau, Antonio Aguado de Cea, Albert de la Fuente i Jordi Payola, ha guanyat el premi Accèssit en la categoria d'Edificació en l'acte de l'edició XXV dels Premis d'Asturies d'Arquitectura celebrat el 29 d'octubre de 2021.
 • Premi d'opinió Ciutat i Paisatge 2021 i Finalista FAD Ciutat i Paisatge 2021

  dimecres, 28 de juliol de 2021
  L'adequació paisatgística del recinte emmurallat i la capella del Castell de Jorba, de l'arquitecte Carles Enrich amb la participació de BBG Estructures, ha resultat finalista al premi FAD Ciutat i Paisatge 2021 i guanyador del Premi d'opinió Ciutat i Paisatge 2021.
 • Projecte guanyador del concurs BIST

  dijous, 15 de juliol de 2021
  El projecte del despatx Barozzi Veiga, amb l'assessorament estructural de BBG Estructures, és la proposta guanyadora per construir el nou edifici del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST) a l'Antic Mercat del Peix adjacent al Parc de la Ciutadella.