Notícies

 • Primera pedra del CaixaResearch Institute

  S'ha iniciat la construcció del CaixaResearch Institute, el primer centre de recerca especialitzada en immunologia de l’estat i també un dels primers d’Europa.
 • 1r premi del concurs de reconversió de Can Garcini

  L'estudi Carles Enrich, amb la col·laboració de BBG Estructures, guanya el 1r premi al concurs de reconversió i ampliació de l'antiga masia de Can Garcini per allotjar un centre cultural per a la gent gran, al barri del Guinardó de Barcelona.
 • XXV Premios Asturias de Arquitectura

  L'obra de Reparació i Consolidació del Paraigües octogonal de Ildefonso Sánchez del Río, amb direcció facultativa de Robert Brufau, Antonio Aguado de Cea, Albert de la Fuente i Jordi Payola, ha guanyat el premi Accèssit en la categoria d'Edificació en l'acte de l'edició XXV dels Premis d'Asturies d'Arquitectura celebrat el 29 d'octubre de 2021.
 • Premi d'opinió Ciutat i Paisatge 2021 i Finalista FAD Ciutat i Paisatge 2021

  L'adequació paisatgística del recinte emmurallat i la capella del Castell de Jorba, de l'arquitecte Carles Enrich amb la participació de BBG Estructures, ha resultat finalista al premi FAD Ciutat i Paisatge 2021 i guanyador del Premi d'opinió Ciutat i Paisatge 2021.