E-mail
Telèfon
Adreça
LinkedIn
Estructures

Estructures

BBG és un estudi especialitzat en la consultoria d’estructures en l’edificació i la rehabilitació arquitectònica i patrimonial, amb una ferma voluntat de servei, rigor i proximitat per a qui ens ofereixi la seva confiança.

Recerca

Recerca

Al nostre despatx s’hi uneixen la veterania amb els nous talents, l’experiència amb l’aprenentatge continu, els sòlids coneixements amb l’estudi particularitzat que cada encàrrec requereix.

Quan un projecte ho requereix, realitzem investigació per a l’aplicació de nous mètodes constructius, com la utilització de fibres de carboni per a la optimització d’una rehabilitació o investigant amb nous sistemes d’apeuament.

Rehabilitació

Rehabilitació

A BBG Estructures, realitzem treballs d’inspecció i diagnosi de patologies, avaluacions de seguretat estructural, estudis de viabilitat de modificacions estructurals, informes tècnics per a peritatges, mediacions, plans directors, etc.

En definitiva, oferim serveis des de les fases més preliminars del projecte fins al final de la vida útil de l’edifici.

-----
 

Ens trobareu a...

info@bbg.cat
(+34) 93 319 44 91
C/ Hercegovina, 25 Entl. 1a, 08006 Barcelona
-----
 
ACE

Membre núm. 10

Cambra d'Empreses de Serveis Professionals a la Construcció

Membre núm. 30

 

Vols saber-ne més sobre nosaltres?

Coneix l'equip

BBG Estructures està format per un conjunt de més de 15 professionals de diversos àmbits d'expertesa.

Projectes

Des del 2014 hem realitzat més de 750 projectes estructurals en diversos àmbits: rehabilitació, estructures singulars, intervencions puntuals...